top of page
Foto van schrijverPascal Boogaert

Restaurants in Friesland

Bijgewerkt op: 8 aug.


Pascal en Susanne dineren in Het Wapen van Friesland in Easterlittens

Geniet met je gezin van de beste gerechten die Friesland te bieden heeft. Ontdek de typische Friese keuken, rijk aan lokale producten en traditionele smaken. Proef de heerlijke smaken van suikerbrood, Fryske dumkes, en natuurlijk de beroemde Friese droge worst.


Terras van De Walrus in Sneek

De Walrus en Bergsma

In Friesland vind je De Walrus in Sneek en Bergsma in Easterein. Beide restaurants serveren typisch Friese gerechten, zoals suikerbrood en Fryske dumkes. Proef de lokale smaken en geniet van een culinaire reis door de Friese keuken.


Culinaire restaurants in Friesland

Voor de fijnproevers onder ons: duik in de culinaire restaurants van Friesland. Laat je verrassen door creatieve gerechten en unieke smaakcombinaties in een historische setting. Verwen je smaakpapillen met gastronomische verrassingen en geniet van een onvergetelijke avond vol culinaire ontdekkingen.


Terras van Herman Serveert in Grou

Herman Serveert en De Jouster Toer

Bezoek Herman Serveert in Grou en Restaurant De Jouster Toer in Joure voor culinaire hoogstandjes. Laat je verrassen door creatieve gerechten en unieke smaakcombinaties. Ontdek de gastronomie van Friesland in historische settings vol ambiance.


Kindvriendelijke restaurants in Friesland

Op zoek naar een plek waar jij en je kleintjes samen kunnen genieten van een heerlijke maaltijd? Ontdek de kindvriendelijke restaurants in Friesland met speciale menu's en leuke activiteiten voor de kleintjes. Creëer onvergetelijke herinneringen terwijl jullie samen genieten van lekker eten in een gezellige en gastvrije sfeer.


Terras van Paviljoen SALT in Terherne

't Pannekoekschip en Paviljoen SALT

Voor een gezinsvriendelijke maaltijd, ga naar 't Pannekoekschip in Leeuwarden en Paviljoen SALT in Terherne. Deze restaurants bieden speciale menu's en een kindvriendelijke sfeer. Creëer mooie herinneringen met je kleintjes in een gastvrije omgeving.


Vegan en biologische restaurants in Friesland

Voor de liefhebbers van good food biedt Friesland een scala aan opties, waaronder vegan en biologische restaurants. Proef de verse en pure smaken van duurzaam geteelde producten en geniet van gerechten die goed zijn voor jou én de planeet. Laat je verrassen door de creativiteit en smaakvolle gerechten die deze restaurants te bieden hebben.


Interieur van Restaurant Eindeloos in Leeuwarden

De Groote Wielen en Eindeloos

In Leeuwarden vind je De Groote Wielen en Eindeloos, waar je kunt genieten van vegan en biologische gerechten. Ontdek de verse en pure smaken van duurzaam geteelde producten. Laat je verrassen door de creativiteit van deze restaurants.


Dineren aan het water en genieten van het uitzicht

Sluit jouw dag af met een heerlijke maaltijd in de sfeervolle restaurants aan het water in Friesland. Laat je betoveren door het prachtige uitzicht op de Friese meren terwijl je geniet van verse visgerechten en lokale specialiteiten. Ervaar de rust en sereniteit van dineren aan het water en laat je verwennen door de unieke ambiance die deze restaurants te bieden hebben.


Restaurant De Kajuit in Sneek

De Kajuit en Het Wapen van IJlst

Ga naar De Kajuit in Sneek en Restaurant Het Wapen van IJlst in IJlst. Geniet van een maaltijd aan het water met uitzicht op de Friese meren. Laat je betoveren door de serene en sfeervolle ambiance van deze unieke eetgelegenheden.


Onze riante woonkeuken in ons vakantiehuis in Friesland

Maar wat natuurlijk ook kan, is zelf lekker kokkerellen in onze luxe en ruime woonkeuken. Laat je kookkunsten zien en plof neer in onze zonnige achtertuin om van al het lekkers te genieten.


6 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page